Olen 33-vuotias mies Oulun seudulta. Työkseni kuljen ympäri Suomea ja vuodessa matkapäiviä tuleekin reippaat 200. 

Osittain työni vuoksi en ole kyennyt/viitsinyt keskittyä pitempään parisuhteeseen, ja osittain tästä johtuen olen alkanut miettiä, että ehkä tästä reissaamisesta voisi jotain hyvääkin kehittyä. 

Nyt edessäni onki reilun kolmen kuukauden loputtomalta tuntuva työmatkaputki ja kotona ehdin tässä ajassa olla noin 2 viikkoa. Siitä siis tämä 90 päivää ja 30 naista. 

Tätä kirjottessani istun eräässä Helsingin keskustan hotellissa. Treffit ovat ohitse. Kestivät vajaan kaksi tuntia. Täytyy tähän väliin sanoa, että kaikki nimet ja tarkemmat paikat ovat keksittyjä. Takaisin asiaan siis. Deittini, noin 42-vuotias Tarja, lapseton ja äärimmäisen viehättävä tapaus. Tarjan löysin Suomen suosituimmalta treffipalstalta. Kertoi etsivänsä elämänkumppania, mutta lähestyttyäni häntä viestillä oli työpäivän jälkeen valmis tulemaan luokseni hotellille. 

Sovimme Tarjan tulevan hotellille kuuden maissa. Noin varttia vaille sain viestin puhelimeeni. Tarja oli matkalla. Sen verrqn kokematon olen näissä yhden illan jutuissa tuiki tuntemattomien kanssa, että Tarjan viesti sai perhoset lentelemään vatsassani.

Sydän lähes hyppäsi kurkkuuni kun ovelle koputettiin. Avasin oven ja niinkuin kerroin, 170 senttinen vaaleaverikkö oli upea ja elinvoimainen ilmestys. Moikkasin Tarjaa ja halasimme. Pienoinen jännitys vallitse välillämme ja halaus lievitti sitä. Tarja tuoksui taivaalliselta. Sen kummempia jutustelematta istuimme sängylle ja tämä ihana blondi avasi vyönsolkeni. Ennenkuin Tarja ehti kaivaa jo täysin kovettunutta kyrpääni housuistani pyysin häntä laittamaan pöydälläni olevan konsomin suojaksemme. Tarja avasi paketin ja asetteli kortsun suullaan paikoillee, taivas, että rakastan sitä tunnetta kun tunnen lämpimän suun kyrpäni ympärillä. Kortsun asettelun jälkeen Tarja jatkoi imemistä ja runkkasi samalla minua. Viime kerrasta kun olin saanut suuseksiä oli jo 3kuukautta, joten pyysin Tarjaa lopettamaan etten tulisi liian nopeasti. 

Käänsin hänet pois päältäni ja makaamaan sängylle. Riisuin tiukat farkut ja Tarjan katsellessa kiihottuneena suullani avittaen myös hänen mustat pikkuhousunsa. Voi jestas minkä näyn se avasikaan eteeni. Kauniisti ajeltu pienellä kiitoradalla varustettu märkä pillu odotti minua. Suutelin Tarjan reisiä ja hitaasti lähestyen upotin lopulta kieleni märkään klitorikseen. Se maku, rakastan sitä makua. Tunsin samalla kuinka kyrpäni sykki nuollessani Tarjan märkää pillua. Tarja voihki kuin viimeistä päivää ja aneli minua panemaan häntä. 

Nousin polviltani ja sen enempää kysymättä upotin kyrpäni ihanaan ja märkään pilluun. Ette ehkä ymmärrä miten helvetillisen kiihottavaa on kun näkee miten nainen nauttii siitä, että kullini uppoaa hänen sisälleen. Välillä tuntuu, että siksi täällä pallolla eletään. Vain sitä yhtä hetkeä varten. :D

Nussimme Tarjan kanssa lähetyssaarnaajassa jonkin aikaa ja sen jälkeen hän pyysi saada tulla päälle. En tiedä tiesikö hän että tämä on suosikkiasentoni, mutta tämän jälkeen se varmasti tuli selväksi. Laukesin kuin eläin puristaen Tarjan pieniä rintoja, jumalauta se tuntui hyvältä! 

Orgasmi oli sen verran kova, että jouduin pyytää pientä aikalisää. Hetken levättyäni ilmoitin Tarjalle panevani häntä takaapäin ja sehän sopi. Katselin Tarjan ihanaa peppua samalla kun panin häntä täysillä takaapäin ja pyörittelin sormellani hänen klitoristaan. Tätä ei kauaa tarvinnut jatkaa kun tuo kaunis selkä taittui kaarelle ja Tarjan suusta pääsi taivaallisen helpottunut huokaus. :) lysähdin hänen päälleen ja suutelin Tarjan niskaa samalla haistellen hänen seksikästä tuoksuaan.

Hetken makoiltuamme menimme yhdessä suihkuun ja siihen tarinaan sisältyy vielä yhteensä 3 orgasmia. :) Jätetään ne Tarja meidän välisiksimme. Tiedän, että luet tätä ja täytyy sanoa, että iso kiitos...en olisi parempaa aloitusta voinut blogilleni saada. Toivottavasti tapaamme vielä. :) 

Ps. Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä ja epäloogisesti etenevää tekstiä. Olen vasta aloittelija. Kyllä minä tästä kolmessa kuukaudessa kehityn. :) kiitos jos jaksoit lukea.

 

Tarja 1/30